Botezul – Un moment surprins de un fotograf profesionist

Botezul este unul dintre cele mai importante evenimente pentru copilul si familia ta. Acest eveniment nu necesita doar o pregatire atenta, dar si o considerabila implicare emotionala din partea tuturor participantilor. Chiar si a fotografului 🙂

Colaborarea cu un fotograf profesionist pentru botez, are o multitudine de avantaje:

Stii exact la ce sa te astepti

Desigur, cu totii avem un prieten drag care este pasionat de fotografie sau un membru al familiei care imortalizeaza momentele importante. Totusi, nu poti fi niciodata sigur ca fotografiile pe care acestia le fac vor fi cu adevarat ceea ce-ti doresti. Spontaneitatea lor este potrivita pentru multe alte ocazii, dar in acest caz este recomandat sa colaborezi cu un profesionist, pentru a avea siguranta ca vei obtine exact cadrele la care visezi.

Doresti o poza cu toata familia iesind bucuroasa din biserica unde s-a tinut evenimentul? Poate vrei sa imortalizezi fascinatia celui mic in fata dansului care are loc la restaurant? Ai vazut anumite fotografii interesante online si ai vrea sa ai versiunea ta la botezul copilului? Ei bine, tot ce trebuie sa faci este sa comunici acest lucru fotografului, inainte de eveniment. Acesta va fi atent la cadrele care sunt importante pentru tine, si va sti cum sa fie in locul potrivit si la momentul potrivit.

Nu vei avea o grija in plus

Pe cat de emotionant este botezul copilasului tau, pe atat este de stresant. Sunt foarte multe lucruri de care trebuie sa te ocupi, sa nu mai vorbim de faptul ca trebuie sa ai grija de micutul tau. Ultimul lucru de care ai nevoie este sa fie nevoie sa te asiguri ca fotograful obtine cele mai bune cadre, sau ca are lumina potrivita.

In momentul in care angajezi un fotograf profesionist, poti fi sigur ca toate momentele importante atat din timpul ceremoniei cat si de mai tarziu, vor fi imortalizate fara ca tu sa acorzi atentie acestui lucru. Astfel, iti rezervi mai mult timp pentru a petrece alaturi de cei dragi si nu acumulezi griji nedorite in ziua marelui eveniment.

Fotografiile vor fi  prelucrate intr-un mod profesional

Acesta este, pentru majoritatea, cel mai important aspect atunci cand au in vedere colaborarea cu un fotograf profesionist. Multe din fotografiile surprinse la un astfel de eveniment de catre un amator, sunt miscate, nu surprind actiunea sau nu sunt suficient de luminoase.

Colaborarea cu un fotograf profesionist te asigura ca dupa eveniment, vei primi fotografii prelucrate cu atentie, care surprind emotia unui eveniment atat de important pentru tine si familia ta.

Albumul foto va fi compus din amintiri pretioase, de care copilul tau se va putea bucura peste ani. De asemenea, poti fi sigur ca nu vei intampina accidente legate de modul in care pozele digitale sunt stocate. Colaborarea cu un amator, fie el si pasionat de fotografie, nu iti poate garanta faptul ca fotografiile finale vor arata atat de bine pe cat te astepti.

Ai siguranta ca fotograful va fi prezent in ziua evenimentului

Atunci cand apelezi la un profesionist, ai avantajul de a sti cu siguranta ca acesta va fi prezent in ziua evenimentului. Acesta are o agenda bine stabilita, de cele mai multe ori cu luni inainte. Pe de alta parte, un fotograf amator, chiar daca este un apropiat al familiei, nu intelege intotdeauna cat de important este ca acest moment sa fie imortalizat.

Cu siguranta ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa afli ca persoana desemnata sa faca fotografiile nu poate fi prezenta in ziua evenimentului. Este foarte dificil sa gasesti un fotograf profesionist pe ultima suta de metri, si de cele mai multe ori implica costuri suplimentare pe care le poti evita cu usurinta daca planifici totul in avans.

Aparatura folosita va fi de ultima generatie

Sunt multi fotografi amatori care au o pasiune pentru fotografie si reusesc sa faca fotografii care le arata talentul artistic. Cu toate astea, inclinatia pentru aceasta arta este doar o mica parte din intregul proces. Un fotograf profesionist va folosi aparatura de ultima generatie, care permite surprinderea celor mai emotionante momente si a detaliilor care de multe ori scapa unui aparat foto obisnuit.

Mai mult de atat, in multe situatii este nevoie de lumina suplimentara sau obiective diferite. Cu siguranta un fotograf amator nu are acces la astfel de echipamente si rezultatul final nu va fi complet satisfacator.

Toti invitatii se vor bucura de eveniment

Este normal ca persoana desemnata sa faca fotografiile, sa nu mai aiba aceleasi bucurii ca un invitat obisnuit. Va fi mereu preocupata sa surprinda anumite detalii in loc sa savureze alaturi de restul invitatilor clipele emotionante ale evenimentului. Mai mult de atat, in loc sa danseze, sa discute sau poate sa se relaxeze intr-un colt departe de zgomotul petrecerii, va fi nevoit sa fie atent pentru a nu pierde cadre importante. Nu mai spunem ca poate nu va dori sa stea pana la sfarsitul evenimentului.

Aceasta zi este despre sarbatorirea micutului tau si noua legatura pe care o vei avea cu nasii sai. Apeleaza la serviciile unui profesionist si vei fi sigur ca nu te va distrage nimic de la bucuria simtita in aceste momente unice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top