De ce este important sa alegi un fotograf profesionist pentru botez

Ai nevoie de fotograf la botez? Noi zicem ca DA!

Prima petrecere importanta din viata copilului tau merita marcata asa cum se cuvinte. Cu o slujba frumoasa la biserica, cu cei dragi alaturi, cu mancare buna si muzica de calitate. Si bineinteles alaturi de un fotograf profesionist care sa surprinda emotiile si atmosfera unei zile atat de speciale.
Inca iti mai pui intrebari la partea cu fotograful? Daca nu esti sigur de ce ar trebui sa investesti bani intr-un asemenea serviciu, iti vom explica punctul nostru de vedere, care este acelasi cu cel al clientilor care ne-au ales pentru o zi atat de importanta si nu au regretat alegerea facuta.

O zi minunata, dar usor stresanta.

Orice eveniment special necesita organizare. Iar aceasta nu este, din pacate, numai lapte si miere. Iar cand adaugam un bebelus in ecuatie, lucrurile risca sa o ia razna rau de tot. Tocmai de aceea ideal este sa delegi absolut orice ai avea de facut in ziua cea mare. Roaga mama sa se ocupe de flori, soacra de calcat trusoul, nasii de luat lumanarile si asa mai departe. Tocmai din acest motiv nu e ideal sa rogi vreun var sau o prietena sa faca poze de-a lungul zilei. Vei ramane cu un gust amar daca vei primi fotografii incadrate gresit, daca nu vei regasi momentele importante in ele sau pe toti cei dragi surprinsi, chiar daca persoana in cauza e dotata cu o camera foto de ultima generatie.

Imprevizibilul e cheia.

Bebelusii nu tin cont de program. De aceea fotograful trebuie sa fie un om flexibil. Iar un fotograf profesionist nu doar ca va intelege cand e cazul sa o lase pe mama singura sa alapteze sau sa schimbe copilul, dar va si stii de care momente imprevizibile sa profite pentru a obtine fotografii frumoase si neregizate.

Dar nu e si regizarea importanta?

Regizarea face casa buna cu mai sus mentionata organizare. Asadar, raspunsul la intrebare e simplu: ba da. Fotografiile surprinse spontan sunt minunate, insa un fotograf profesionist de botez va stii si in ce momente sa coordoneze invitatii pentru a capta atentia lor in poze atent realizate. Tot el va fii atent la punctele cheie din cursul zilei, tipice pentru orice eveniment de gen, pentru a nu rata detaliile importante.

Familia reunita.

Botezul e un prilej minunat pentru reunirea familiei. Se strang parinti, bunici, frati, surori, unchi, matusi, dar si prieteni, unii venind poate din diverse colturi ale tarii sau chiar ale lumii. Evenimentul e incarcat de emotii si fericire, asadar e important ca toate acestea sa ramana imortalizate, pentru ca micutul sa aiba repere clare pe masura ce creste inclusiv la felul in care se raporteaza la cei din jur. Chiar daca ii vei spune de o mie de ori ca e iubit de toti din jurul lui, uneori o fotografie face cat o mie de cuvinte si ii va clarifica si lui sentimentele de care este inconjurat.

Bucuria de a privi amintiri nepretuite.

Chiar daca amintirea unei astfel de zile iti ramane in suflet pentru totdeauna, privitul unui album cu fotografii frumos realizate e o ocazie minunata de a resimti toate emotiile legate de botezul copilului tau. Ca sa nu mai spunem ca pentru el e o oportunitate frumoasa sa afle mai multe despre istoria sa personala, despre familia sau si despre cei dragi.

In final albumul de fotografie de botez nu e o cheltuiala, ci o investitie facuta cu drag pentru familia ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top