Despre noi

Bine ai venit!

Dupa cum probabil ti-ai dat seama deja, punctfoto este o afacere de familie destinata tot familiei.

Pentru ca noua, Bogdan si Nicoleta, ne place sa petrecem timp impreuna si facem o echipa buna cand vine vorba de lucru, ne-am unit fortele pentru a crea un business care sa imbine utilul cu placutul. Am adaugat in ecuatie pasiunea noastra pentru fotografie, setea de cunoastere legata de tehnologie, dar si nevoia de a lucra alaturi de oameni si placerea de a le fi alaturi in cele mai frumoase momente ale vietii lor.

Astfel a luat nastere proiectul punctfoto, plamadit pentru a surprinde familia din clipa in care aceasta apare (cu acte in regula) si de-a lungul existentei sale.

Fotografiem cu drag nunti, adoram sa observam emotiile mirelui cand isi vede mireasa pentru prima data, sa zambim parintilor care lacrimeaza vazandu-si copiii rostind juraminte in ziua cea mare, sa incercam sa ghicim cine va prinde buchetul, cum va arata tortul si sa pozam in pasi de dans alaturi de invitatii care sarbatoresc alaturi de cei dragi lor pana dimineata, zambind fericiti si nestingheriti, eliberati pentru cateva ore de griji.

Ne plac la nebunie botezurile. Emotiile unui nou inceput, privirile pline de dragoste ale mamei, mutritele dragalase si amuzante ale bebelusului, reactia acestuia la intalnirea cu apa, bucuria din ochii familiei extinse la gandul crestinarii celui mic, multumirea de a fi alaturi de parinti in asemenea momente importante – pe toate le surprindem in fotografii.

Desi am inceput sa fotografiem din hobby, prin munca si perseverenta am reusit sa avem propriul nostru studio foto de familie.

Fotografiem momente de viata, redam in imagini ceea ce nu poate fi redat in cuvinte.

Daca ti-ar face placere sa ne ai alaturi in momentele importante din viata ta, da-ne un semn.

Ne poti scrie direct in formularul de contact sau la office@punctfoto.ro, sau ne poti suna la 0724358814 pentru a ne spune mai multe despre evenimentul tau.

Scroll to top