Fotograf de botez

Botezul copilului tau marcheaza primul eveniment major din viata sa. Iar acesta este un motiv numai bun sa imortalizezi momentele sale importante pentru clipele cand vei dori sa retraiesti emotiile acestei zile.

Pentru un album plin de amintiri nepretuite incepem sa fotografiem desfasurarea zilei la tine acasa. Telul nostru e sa surprindem atat cadre autentice, urmarindu-te alaturi de bebelus in pregatirea sa pentru a fi dus la biserica, cat si cateva atent regizate, dar clasice, realizate pentru bucuria ta de parinte. Pe langa super tehnologie, dispunem de foarte multa rabdare, dar si de o recuzita atent aleasa pentru a sublinia importanta momentului.

Crestinarea micutului tau in biserica va fi surprinsa in multe cadre naturale. Lasa deoparte grijile referitoare la lumini, spatiu sau invitati care se invart printre noi cu telefoanele in mana. Avem experienta si stim sa facem fata provocarilor pentru a obtine cele mai frumoase fotografii de botez.
Iar atunci cand partea cea mai grea a trecut vom avea grija sa surprindem fericirea tuturor invitatilor, bucuria parintilor si mandria nasilor de botez sarbatorind cu inimile pline de dragoste micutul crestin la prima sa petrecere.
   Pachetul foto include:
- sedinta foto acasa in ziua evenimentului
- fotografierea ceremoniei religioase
- fotografierea petrecerii (nu mai tarziu de ora 0:00)
- 500 fotografii editate profesional
Investitia este de 1700 Lei.

Contact

Telefon: 0724 358 814

Email: office@punctfoto.ro

Facebook: https://www.facebook.com/punctfoto.ro/

Scroll to top